Win jij de Bosatlas van het Nederlandse voetbal?

Klik dan hier voor het deelnameformulier. Beantwoord de vragen en mail ons het formulier. Onder de inzenders die alle antwoorden goed hebben, verloten wij 5 exemplaren van de Bosatlas van het Nederlandse voetbal.

Zoek de ridder

Pak BIEB Magazine erbij en ga naar pagina 34 en 35. Daar vind je een zoekplaat van een dierentuin. Maar … het is niet zomaar een dierentuin. Het is er echt een enorme beestenbende. Er is van alles te zien.

Kun jij goed zoeken? Doe dan mee aan de prijsvraag. Weet jij het antwoord op de volgende vraag: “Waar staat de ridder?” Ja? Klik hier voor het deelnameformulier en laat het ons weten.

We verloten 2x PimPamPet en 2x Ik leer lezen onder de kinderen met het goede antwoord.

Win jij een exemplaar van De Gorgels en het geheim van de gletsjer?

Wil jij dit nieuwe boek van Jochem Myjer winnen? Klik hier voor het deelnameformulier en laat ons weten hoe jouw eigen Gorgel heet en waarom. Onder de meest grappige inzendingen verloten wij 5 exemplaren.

Vertel ons wat jouw Superkracht is

Wil jij zo’n Superhelden-boek winnen? Laat ons weten welke Superhelden-kracht jij hebt. Of zou willen hebben. En wat je dan kan.

Klik hier voor het deelnameformulier. Onder de meest bijzondere Superkracht-inzendingen verloten wij 3 exemplaren van het eerste deel uit de Superhelden-reeks.