De kleine walvis

Een digitaal prentenboek met spelletjes, gebaseerd op de gedrukte versie (in 2017 Prentenboek van het jaar). Over Boy, zijn vader, hun zes katten en de kleine walvis die op een dag aanspoelt op het strand. Boy legt de kleine walvis in de badkuip en kletst honderduit. Samen met de katten beleven ze allerlei avonturen. Met bewegende beelden en gesproken tekst komt het boek tot leven. Je kunt de app downloaden via Google Play of in de App Store. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Zappelin

Zappelin biedt een complete en veilige app voor jonge kinderen, waarin alle media aan bod komen. Lees verhaaltjes, speel spelletjes, maak tekeningen en zing liedjes mee! De app bouwt voort op wat alle kleine kinderen en ouders kennen van de tv. Ook deze app kun je downloaden via Google Play of in de App Store. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Kees Komma & de boekenbende

Kees Komma laat kinderen spelenderwijs kennismaken met de combinatie luisteren en lezen. De game brengt zo het aanbod van gesproken boeken als hulpmiddel onder de aandacht. Vooral voor kinderen met dyslexie zijn gesproken boeken vaak een uitkomst. Kees Komma is zeker leuk voor kinderen van 8 tot 10 jaar.
www.keeskomma.nl