DICHTER boekjes

De stichting Plint heeft heel veel hebbedingen met taal, zoals de DICHTER boekjes. Nummer 8 staat vol met gedichten die je meenemen naar de andere kant van de wereld. Vanuit je luie stoel thuis kun je bijvoorbeeld op safari in Kenia, zie je een walvis langs de kust van Antarctica en rendieren in Lapland. Bij deze uitgave is een speciale kaart gemaakt op Google Maps. Kijk op www.plint.nl voor meer ideeën.

DICHTER. nr. 8. Het Wereldnummer € 5,95


Brutelaars met verrotte zweetsokken

Voor kinderen die lol in lezen hebben of beter willen leren lezen. Leerzaam en grappig tegelijk! Verzamel zoveel mogelijk kwartetten. Op elk kwartet staan 4 zinnen. Kijk goed welke zin je nog moet hebben en vraag die aan een medespeler: “Mag ik van jou van de Brutelaars de verrotte zweet-sokken?” Kijk op www.zwijsen.nl voor dit spel en nog heel veel andere (taal)spelletjes.

Kwartet De Gorgels € 8,99

FF offline … tijd voor ouderwetse tafelgesprekken

Een Kletspot zorgt voor mooie en vrolijke momenten aan tafel met je familie en vrienden. De Kletspot bevat 200 Kletskaarten met komische vragen, leuke suggesties en actuele dilemma’s om over na te denken én te kletsen. Geniet van diepzinnige verhalen en mooie gesprekken. Voor jong en oud. Ga voor meer informatie naar www.kletspot.nl.

Kletspot € 13,95

icon_opisop